fbpx

Viis põhjust, miks peaksid üritusi korraldades agentuuri appi võtma

Ürituskorraldus ja sündmusturundus on tänapäeval ettevõtete brändingu lahutamatu osa. See on hea viis, kuidas ennast pildis hoida – võita klientide südameid, tekitada loomulikku sisu sotsiaalmeedias ning kinnitada kuvandit. Soovitame suuremate sündmuste puhul palgata appi agentuur, kes tähtsal päeval abiks on ja siin on viis põhjust, miks seda teha.

1. Kontaktid ja kogemused.

Agentuuridel on aastate jooksul välja kujunenud head koostööpartnerid, kelle peale saab alati loota, kvaliteet on kindel ning lubadusi hinnatakse kõrgelt. Karastunud rojektijuhid oskavad eos viidata murekohtadele ning anda asjakohast nõu tuginedes oma laialdasele kogemuste pagasile just selles valdkonnas.

2. Väiksem stress.

Jagatud rõõm on topelt rõõm ja jagatud stress on pool stressi. Üritused sõltuvad tihti mitmekümne väikese nüansi koostoimimisest. Samas ühe tillukese detaili muutumine võib vallandada ahela ürituse programmis, korralduspooles, esinejates või atmosfääris. Tihtipeale tõuseb korraldaja stress lakke ja konkreetsele probleemile keskendudes unustatakse nö suur pilt. Siingi tuleb appi tuleb agentuur, kes aitab mõelda välja plaani B ja igaks juhuks ka plaani C ning vastutab, et kliendi jaoks kõik muretu tunduks.

3. Jagatud kohustused.

Nagu eelnevalt mainitud, koosneb sündmus osadest, millel on ka pisielementidel tähtis roll. Agentuuri appi palgates antakse vähemalt pool koormat kohe ära ning lisaks võtab see tähtis abiline sündmuse päeval väga suure hulga ülesannetest enda kanda. Uskuge, tekib hetki, kus samaaegselt saabuvad lilled ja toit ning siis küsib veel helitehnik, kus asub lähim tualettruum. Usalda spetsialiste ning jaga nendega ka neid detaile ja eesmärke, mis võivad tunduda tühised.

4. Kriisiks alati valmis.

Esineja jääb tulemata? Heelium kaob õhupallidest enne, kui üritus jõuab üldse peale hakata? Tegevjuht peab kõnet 10 minuti asemel terve tunni? Neid hetki tuleb ette ja agentuur teab nippe, mida on alati valmis kasutama.

5. Paremad kokkulepped.

Häid koostööpartnereid võib võrrelda sõprussuhetega – reageeritakse kiiremini kui muidu, tullakse vastu viimase hetke soovidele või tehakse sama raha eest grammike rohkem. Seda punkti ei tasu võtta kuldreeglina, pigem kuulub kategooriasse “hea, kui on olemas”.

Agentuuri abil sündmuse korraldamine laseb kliendil ise üritust nautida, suhteid arendada ja tihti pakub agentuur ka juurde lahendusi, millest ise unistada ei oska. Kui aga kuskilt pihta ei hakka, siis ei tule ka tulemusi. Võta julgelt ühendust ja see tegelikult ongi esimene samm eduka ürituseni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *