fbpx

Kingitused, mis vaatavad kastist välja

Jõulud on aeg, mil peetakse lisaks perele ja sõpradele meeles ka koostööpartnereid. Tänutäheks õnnestunud projektide, ületundide ning “tulekahjude kustutamise” eest saadetakse tavaliselt klassikaline juustu- ja veinikorv, kontoritarbeid või populaarseks saanud kohvitermoseid. Alljärgnevas postituses toome välja viis kingiideed, mis on natukene erilisemad ning ei rända kapi otsa tolmu koguma.

  • Annetus. Jõuluperioodil peetakse läbi telesaadete ja korjanduste meeles neid, kes iseenda eest seista ei suuda või on elu nendega kehvasti käitunud. Selle asemel, et tellida sadade eurode eest kullerteenust ja nipsasjakesi, võiks äkki hoopis selle numbri annetada heategevuseks kõikide oma koostööpartnerite nimel. Kindlasti löövad kaasteelistel silmad üllatusest särama, kui järjekordse kohvitopsi asemel ootab neid e-kiri kirjaga “Aitäh, et hoolid!”.
  • Kinoseanss. Ettevõtete kontorijuhid on jõulude eel segaminiaetavad agarate päkapikkudega, kelle ülesanne on välja mõelda, soetada ja kohale toimetada parimad kingitused. See aga on suur maht töötunde, mille saaks kulutada kuhugi mujale. Siinkohal tuleb taas appi agentuur, kes võib korraldada kinoseansi, kust ei puudu hea film, snäkid ja keelekarastus. Logistikat on vähem, enne filmi saab mõnusalt jutustada ning möödunud aegu meenutada. Lisaks on ka siinkohal võimalik ettevõtte juhil tänusõnad isiklikult edasi anda, mis annab üritusele erilisema nüansi.
  • (Poti)kuusk. Vahva ideena pakume välja partneritele kinkida kuused, mis ehivad jõulukuud ja on mõnus peatuspaik nii päkapikkudele kui ka jõuluvanale. Kui ettevõte soovib, saab külge riputada nimelised või logotatud ehted. Potikuuske on kindlasti kergem transportida ning õigel hooldamisel jäävad okkad ka külge. Kolmekuningapäeval ei viida juba kergelt pruuniks tõmbunud kuusk lõkkesse, vaid potikuused leiavad oma tee metsa tagasi perekondliku istutamise näol. Mitu aastat ilusat traditsiooni ning Eesti on hoopis rohelisem. Boonuseks mõnus ja see õige kuuselõhn.
  • Õhtusöök. Kellele ei meeldiks hea toit? Sündmusturundusagentuur saab korraldada koostööpartneritele mõnusa õhtusöögi koos hea muusikaga. Vabas õhkkonnas saab suhelda ja tänada üksteist hästi läinud aasta eest näost-näkku ning saada omavahel ka mitteametlikult tuttavaks. Ja muideks, õhtusöök võib ka jaanuaris olla, kui pühademöll möödas ja uus aasta juba peal.
  • Lauamängud. Igal töötajal, kellel on pingeline aasta seljataga, vajab rõõmsat ja kvaliteetset meelelahutust. Mis oleks, kui kinkida igale partnerile lauamäng? Lauamäng ei pea olema suur ja uhke, vaid on olemas väikeseid lauamänge ja klassikalisi miniversioone. Lisaks alati, kui tuleb isu näiteks täringut veeretada või nuppe ritta seada, ei ole neid kodus piisavalt ja kõik vanad on juba läbi mängitud.

Uuenduslikud pühadekingid ei ole ainult selleks, et partnereid meeles pidada, vaid on ka ettevõtte brändingu lahutamatu osa. Ja mis oleks veel parem, kui näha, et kingid on läbimõeldud ning nendega pole lihtsamat teed mindu? Kui kogu korraldus võtab ära suure osa vajalikust ajast, siis ära kõhkle – KOMM Agentuur aitab selle ära korraldada ja Sulle jääb vaid ülesandeks pühadesoovid vastu võtta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *